Expozanti

Romexpo lanseaza intre 10 si 12 martie 2017  targul dedicat bunurilor de larg consum.

Va asteptam sa expuneti in cel mai mare centru expozitional din tara alaturi de ceilalti producatori, importatori sau distribuitori de articole vestimentare, incaltaminte si accesorii, produse pentru casa si gradina, decoratiuni interioare vintage sau moderne, produse hand-made, obiecte de artizanat, obiecte de arta mestesugareasca, obiecte de arta populara romaneasca si multe altele!

Sarbatoriti primavara alaturi de vizitatorii Romexpo!. Primavara la Romexpo este special conceput si organizat pentru a atrage vizitatorii care doresc sa faca shopping pentru ei sau pentru cei dragi. Nu vei gasi un prilej mai bun de va expune produsele!

Nu trebuie sa va faceti numele auzit singuri! Echipa Romexpo isi promoveaza atat online, offline, cat si outdoor targurile si expozantii printr-un plan de comunicare bine structurat!

De asemenea, veti avea ocazia ca, pe parcursul celor patru zile de targ, sa cunoasteti noi parteneri de afaceri, dar si sa fidelizati relatiile existente cu partenerii traditionali.

Romexpo va lanseaza invitatia de expune la targ si de a beneficia de tarife avantajoase de participare si de asistenta profesionistilor nostri.

Pentru mai multe detalii, accesati formularul de participare AICI sau contactati organizatorul!

Va asteptam!